top of page

E S T .

2 0 21

Beste waterdichte telefoonhouder

Telefoonfiets.nl

Telefoonhouder fiets waterdicht

Onze telefoons willen we altijd en overal kunnen gebruiken. Het vervelende is alleen dat niet elke telefoon waterdicht is. Ongelukken zitten in een klein hoekje. Als het regent op de fiets bijvoorbeeld kan dit al grote gevolgen hebben voor je telefoon. In deze Top5 Waterdichte telefoonhouders voor op de fiets vind je allerlei houders die je telefoon droog houden. Deze telefoonhouders zijn namelijk waterdicht kunnen gemakkelijk een plas water en een regenbui aan. Een telefoonhouder uit deze lijst kun je dus altijd zorgeloos gebruiken! Weet je niet zeker of je telefoon waterdicht is? Dit kun je makkelijk checken via de IP-certificering van je telefoon. De IP-certificering vind je in de specificaties van je toestel. Hieronder een lijstje van wat het inhoud.

IP66: Spatwaterdicht

IP67: Dompeldicht

IP68: Waterdicht 

 

Beste waterdichte telefoonhouder voor fiets

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ben jij iemand die vaak moet fietsen? Dan vind je de lijst hieronder zeker interessant. Deze Top 5 zijn de beste waterdichte telefoonhouders voor op de fiets. De toestellen in deze lijst voldoen aan de volgende criteria: ze zijn volledig waterdicht en sommige hebben nog iets extra's. Met dit lijstje hoef je niet meer bang te zijn dat je telefoon stuk gaat in de regen. Ben jij klaar voor een telefoonhouder die waterdicht is?

 

Universele telefoonhouder fiets waterdicht

 

Het is natuurlijk erg handig als je een telefoonhouder hebt die waterdicht is. Maar stel je voor hij is ook nog eens universeel! Een telefoonhouder die universeel is kun je gemakkelijk gebruiken. Stel je hebt een Iphone 6 maar die gaat stuk, je koopt een nieuwe samsung galaxy s8 maar die past niet meer in je waterdichte telefoonhouder. Gelukkig zijn er speciaal voor zulke gevallen de Universele telefoonhouder voor op de fiets die waterdicht is.

Top 5 waterdichte telefoonhouders

Beste telefoonhouder fiets waterdicht

 

Telefoonfiets.nl heeft verschillende telefoonhouders getest op waterdichtheid, prijs, stevigheid en flexibiliteit . Wil jij weten wat onze top 5 beste waterdichte telefoonhouders zijn? Bekijk dan snel deze website! 

Waterdichte telefoonhouder op de fiets

Waarom zou je moeten kiezen voor een waterdichte telefoonhouder op de fiets? Stel je voor je bent aan het fietsen en plots komt er regen uit de lucht vallen en je telefoon is niet waterdicht. Wat gebeurt er dan? Je telefoon gaat eraan en dit kun je makkelijk voorkomen met een telefoonhouder die waterdicht is. Je telefoon is gewoon nog bruikbaar ook in de houder, Super ideaal dus! Je hoeft zo nooit meer bang te zijn dat je telefoon een regen bui op de fiets niet overleefd

bottom of page